Wyślij kartkę w prosty sposób!
Treść kartki:
Menu Wielkanocne:
- Żurek 0,9l - 25 zł.
- Biała kiełbasa smażona z jabłkiem i cebulą i imbirem - porcja 600g - 30 zł.
Patera mięs pieczonych - 350 zł.
5 udek z kaczki
5 porcji karczku wolno pieczonego
5 rolad wieprzowych
Mięsa pieczone:
- Golonka bez kości w kapuście ok. 0,7kg - 35 zł
- Karczek wolno pieczony - 80 zł/kg
Inne:
- pasztet z królika 200g - 20 zł
- pasztet z kaczki 200g - 20 zł
- sos tatarski z leśnymi grzybami 0,3l - 25 zł
- Pasta chrzanowa z jajkiem w sosie śmietanowym lub wersja z burakiem 0,3l - 20 zł
- wielkanocne pierogi z białą kiełbasą i chrzanem - 2,5 zł/szt
- pierogi z kaczką i boczkiem - 2,5 zł/szt
Podkategorie: od żony
23-03-2024 21:41