Pobierz aplikację!
Stwórz własną kartkę oraz wyślijją jednym kliknięciem z telefonu na FB, Whatsapp, MMS, Email, Twitter lub zapisz jako zdjęcie

Mając na uwadze zeszłoroczny przepyszny catering świąteczny, jak i pamięć załogi Magicznej Spiżarni


Wyślij kartkę w prosty sposób!

Treść kartki:
Dzień dobry,
Mając na uwadze zeszłoroczny przepyszny catering świąteczny, jak i pamięć załogi Magicznej Spiżarni o klientach, składam zamówienie na Catering Boże Narodzenie 2024.
Mam nadzieję, że moje zamówienie nie przysporzy Państwu kłopotu.

Zupa rybna (owoce morza,sandacz,dorsz, łosoś) - 0,9l
Wigilijna zupa grzybowa z podgrzybków z łazankami - 1,8l
Krokiety z kapustą i grzybami - 4 szt
Kapusta postna z grzybami - 0,5 kg
Karp królewski smażony - 2 porcje
Sałatka meksykańska ze śledziem i czerwona fasolą - 0,5 kg
Pierogi z kapustą i grzybami - 0,5 kg
Pierogi z makiem i bakaliami - 0,5 kg
Pasztet świąteczny w/g przepisu babci Eli - 0,5 kg
Kołduny z mięsem - 1 kg
Zrazy-wołowe rolady (ciemny sos staropolski)
- 4 porcje
Bigos świąteczny długo warzony - 0,5 kg
Ryba po grecku - 2 porcje
Trio ryb smażonych - 2 porcje
Pieczone piersi z kaczki (sos żurwinowo-śliwkowy) - 1 kg
Roladki z polędwiczki wieprzowej z suszona śliwką i camembertem w boczku - 1 kg
Roladki z kurczaka z pieczarkami i serem - 1 kg

Jeżeli jest niezbędna zaliczka na w/w zamówienie, to proszę podać w jakiej wysokości i numer konta, na które należy wpłacić. Jeżeli preferujecie Państwo gotówkę – nie ma problemu, podejdę do Waszego lokalu i dokonam opłaty. Ostateczne rozliczenie – zgodnie z Państwa wymogami.
Chętnie skorzystam z oferty dostarczenia cateringu pod wskazany adres:
Z poważaniem
Ivona Załanowska
ul.Grunwaldzka 25 F/5
Świnoujście
tel.503 988 382

3
Schemat kartki: Święta, Bombki
Kategorie schematów:
Bożonarodzeniowe
Kategorie gotowych kartek:
Bożonarodzeniowe
Podkategorie: od żony
Adres do KARTKI
Obrazek kartki
Umieść na stronie www lub blogu
03-12-2023 16:50
Kartki online: 31
All online: 106
Zalogowanych: 0
Hurtowe kopiowanie treści zabronione
Gen: 0.0863s, odsłon: , 04:20:51