Wyślij kartkę w prosty sposób!
Treść kartki:
Zestawy walentynkowe
Zestaw I
Przystawka:
*Wątróbka z kurczaka podana z musem malinowym na sałatach kolorowych
Danie główne:
*Tagiatelle z polędwiczką wieprzową, borowikami w delikatnym sosie śmietankowym
Deser:
*Fondant czekoladowy z gałką lodów waniliowych
Kieliszek wina deserowego
Zestaw II
Przystawka:
*Bruschetta z pesto na rukoli z serem mozarellą i pomidorkami koktajlowymi
Danie główne:
*Stek z dorsza, ragout z papryki i ananasa podane z ryżem w aromacie wina białego
Deser:
*Malinowa rozkosz
Kieliszek wina deserowego
Zestaw III
Przystawka:
* Kozi ser podany na rukoli i roszponce z karmelizowaną gruszką i orzechami
Danie główne:
*Farfalle z pesto z zielonej pietruszki i suszonych pomidorów
Deser:
*Torcik z bezą i owocami i puree kasztanowym
Kieliszek wina deserowego
04-02-2020 12:15